Посилання на допоміжні для 3д-шників ресурси

Посилання на допоміжні для 3д-шників ресурси

Автор: Yurii Дата: 29.09.2021 Переглядів: 425 Коментарі: 0

Ми намагалися додати в наші інструкції зі збору, експлуатації та вдосконалення 3д-принтера Prusa i3 Steel V2.0 якомога більше корисної інформації. Але світ адитивних технологій так стрімко розвивається, що просто неможливо все втиснути у одну статтю чи інструкцію. Для того, щоб ви могли швидше розібратись у всіх нюансах 3д-друку ми підготували для вас посилання на спеціалізовані ресурси. Вони значно розширять ваші знання і розуміння адитивних технологій.

       https://www.thingiverse.com/- тут можна безкоштовно скачувати готові моделі для друку. Вам потрібно буде лише їх відправити у слайсер, а потім у друк. Ідеальний ресурс для новачків, котрі тільки розпочинають свій шлях і не мають бажання витрачати багато часу на моделювання.

       https://3dtoday.ru/ - спільнота власників 3д-принтерів. Там регулярно публікують різні цікаві статті, а також є велика база знань, форум і багато цікавої інформації. Також можна читати новини зі світу адитивних технологій.

      https://reprap.org/wiki/RepRap/ua- велика база знань 3д-друку. Тут можна прочитати про різні види 3д-принтерів, а також дізнатись більш детальну інформацію про кожен компонент вашого 3д-принтера.

        https://3deshnik.ru/wiki/- ресурс доволі схожий на попередній. Там також є розгорнута інформація про різні 3д-принтери, технології, комплектуючі і тд.

      https://3dua.info/- українська 3д-спільнота. Тут є форум, на якому можна задавати питання, повязані з 3д-друком. Також тут автори регулярно публікують статті у блогах, новини і тд.

       https://marlinfw.org/meta/gcode/- тут інформація про g-code та прошивку Marlin. Завдяки цьому ресурсу можно детально розібратись у прошивці Marlin та навчитись керувати 3д-принтером за допомогою g-code.

 

Якщо ж Ви більше любите переглядати відео і таким чином освоювати 3д-технології, то нижче є список з кількох ютуб-каналів авторих яких детально ознайомлять вас з новинками у 3д-друці, оновленням різних версій 3д-принтерів, програмним забезпеченням та новими комплектуючими. 

https://www.youtube.com/user/SorkinDmitry

https://www.youtube.com/channel/UC4HMPEiKZo0-KOcnyHpvnUA

https://www.youtube.com/c/Prozhektor8kvt

 

Пов'язані товари

Пов'язані статті

Коментарі

Написати коментар