Блог

Посібник з підготовки до експлуатації 3д-принтера Prusa i3 Steel V2.0

Дата: 12.11.2021 Переглядів: 669 Коментарі 0
Посібник  з підготовки до експлуатації 3д-принтера Prusa i3 Steel V2.0

Даний посібник створено для людей, які придбали уже зібраний та відкалібрований 3д-принтер Prusa i3 Steel V2.0 виробництва diykits.com.ua. Завдяки цьому посібнику ви зможете буквально за кілька хвилин підготувати 3д-принтер до першого запуску та розпочати друкувати.

Детальніше

Комплектація 3д-принтера Prusa i3 Steel V2.0

Дата: 21.10.2021 Переглядів: 602 Коментарі 0
Комплектація 3д-принтера Prusa i3 Steel V2.0

У даній статті представлено перелік всіх комплектуючих стандартної версії 3д-принтера Prusa i3 Steel V2.0. Якщо ви бажаєте внести зміни у комплектацію 3д-принтера, то зверніться до нашого менеджера (контакти можна дізнатись тут). Ми надаємо послугу 3д-принтер на замовлення. Завдяки ній ми можемо замінити будь-який компонент, преставлений у списку нижче, на той, який буде вам необхідний (за умови що він є у асортименті нашого магазину). Щоб замінити/вилучити/додати якісь компоненти зверніться до нашого менеджера і обговоріть всі деталі.

Детальніше

Посилання на допоміжні для 3д-шників ресурси

Дата: 29.09.2021 Переглядів: 380 Коментарі 0
Посилання на допоміжні для 3д-шників ресурси

Ми намагалися додати в наші інструкції зі збору, експлуатації та вдосконалення 3д-принтера Prusa i3 Steel V2.0 якомога більше корисної інформації. Але світ адитивних технологій так стрімко розвивається, що просто неможливо все втиснути у одну статтю чи інструкцію. Для того, щоб ви могли швидше розібратись у всіх нюансах 3д-друку ми підготували для вас посилання на спеціалізовані ресурси. Вони значно розширять ваші знання і розуміння адитивних технологій.

Детальніше

Mesh bed leveling - Калібрування нагрівальної платформи без будь-яких датчиків

Дата: 29.09.2021 Переглядів: 583 Коментарі 0
Mesh bed leveling - Калібрування нагрівальної платформи без будь-яких датчиків

Для хорошої адгезії та якісного друку необхідно якомога краще вирівняти нагрівальну платформу. Вона вирівнюється підкручуванням гвинтів, розташованих на 4 краях платформи. Таке вирівнювання підходить для більшості випадків, але іноді буває так що потрібна ідеально вирівняна нагрівальна платформа. Фізично це зробити доволі важко, оскільки не тільки сама платформа може у певних місцях мати невеличкі, непомітні для ока згини, а ще і скло може мати певні нерівності. Щоб нівелювати ці всі мікро-нерівності можна використати програмну компенсацію кривизни столу. Є кілька способів це зробити. Одним з найпростіших є Mesh Bed Leveling (далі MBL).

Детальніше

PID-калібрування хотенду на нагрівальної платформи

Дата: 29.09.2021 Переглядів: 1064 Коментарі 0
PID-калібрування хотенду на нагрівальної платформи

Завдяки цій статті ви дізнаєтесь як налаштувати PID-калібрування температури нагрівальної платформи та хотенду 3д-принтера. Причому не лише нашого виробництва, а й інших виробників. Для початку давайте розберемось що таке PID-калібрування і для чого воно потрібне. Ось посилання на статтю у вікіпедії, у якій описано що це таке з точки зору фізики. Якщо ж говорити простіше, то PID калібрування - це регулятор, який використовує значення Kp, Ki, Kd для задання та підтримки певної температури.

Детальніше

Показано з 1 по 5 із 29 (6 сторінок)