Чому варто придбати 3д принтер Prusa i3 Steel від diykits.com.ua?

Чому варто придбати 3д принтер Prusa i3 Steel від diykits.com.ua?

Автор: Yurii Yushchyshyn Дата: 29.12.2020 Переглядів: 694 Коментарі: 0


      Ви знайшли українську версію 3д принтера Prusa i3 Steel та ще кілька інших 3д принтерів, а тепер не знаєте який з них вибрати?

      В цій статті ми опишемо всі переваги покупки 3д принтера нашого виробництва. Ну а який саме 3д принтер купити - це вже вирішувати Вам.

      Розпочнемо з невеличкої теорії. Prusa i3 Steel - це сучасний 3д-принтер, створений на базі RepRap Prusa Mendel. Це один з найпопулярніших 3д-принтерів, доступних для самостійної збірки. Одними з найбільших переваг даної версії 3д-принтера є його низька ціна, ремонтопригодність, висока зносостійкість.

      Ми створили свою власну версію 3д принтера Prusa i3 Steel. Ми це робили, тому що не знайшли на ринку бюджетного 3д принтера з оптимальним співвідношенням ціни та якості. Тепер ми раді надати вам можливість придбати DIY-версію нашої розробки. Ми впевнені, що Ви будете в захваті від неї.

      Щоб оптимально описати всі переваги даного 3д принтера ми розділили їх на кілька категорій: корпус, електроніка, технічне обслуговування, сервіс.

 

Корпус

  1. Корпус 3д принтера зроблений з 3мм сталі, що забезпечує йому жорсткість, завдяки чому Вам не потрібно буде регулярно займатись калібруванням 3д принтера (проблема постійного докалібрування та розхитування корпусу переслідує власників акрилових, дерев’яних, фанерних та інших рам).
  2. Всі деталі каретки екструдера АЛЮМІНІЄВІ, що робить її значно легшою (завдяки цьому зростає якість друку);
  3. Для кріплення підшипників до кареток НЕ використовуються стяжки, що робить всі з’єднання набагато надійнішими;
  4. В конструкції немає шпильок та пластикових деталей (це дуже велика перевага, під час використання принтерам Ви це зрозумієте);
  5. Всі стальні деталі рами пофарбовані порошковою фарбою, це значно продовжує термін експлуатації та покращує зовнішній вигляд конструкції (базовий колір - чорний матовий, але є можливість фарбувати іншими кольорами на замовлення);
  6. В комплекті йдуть болти, гайки та шайби, необхідні для того щоб зібрати раму та закріпити на ній всі компоненти. Це зекономить вам час, котрий Ви би мусили витратити на пошук і покупку цих кріпильних елементів;
  7. Збільшена область друку (200х200х220мм);
  8. В зібраному вигляді принтер являє собою єдину конструкцію, тому його дуже зручно переміщати.

 

Електроніка

  1. Ми підібрали для оптимальний набір електроніки, завдяки якій Ви досягнете хороших результатів в 3д-друці;
  2. Завдяки підтримці SD-карт 3д принтер стає повністю автономним (тобто для друку його не потрібно навіть підключати до компьютера);
  3. Даний 3д принтер можна доукомплектовувати великою кількістю різноманітної електроніки, завдяки чому він стає ідеальним рішенням як для новачків, так і для професіоналів;
  4. Завдяки жорсткому корпусу, а також оптимальному підбору електроніки 3д принтер може розвивати швидкість друку 80-100мм/с;
  5. Для підвищення рівня безпеки під час експлуатації контакти блоку живлення закриті спеціальними захисними стінками;
  6. В принтері можна використовувати як боуден, так і дірект-екструдери;
  7. Для друку можна використовувати різні види пластику (в залежності від обраного вами екструдера).
  8. На кнопці живлення встановлено запобіжник, який убезпечить Ваш 3д принтер.

 

Технічне обслуговування

      Ми написали обширну інструкцію по збору 3д принтера, а також спеціальну інструкцію з експлуатації. Завдяки ним ви зможете швидко розібратись у всіх нюансах, пов'язаних з роботою 3д принтера, а також навчитесь його обслуговувати та модифіковувати. Якщо у Вас виникнуть якісь питання, то ми з радістю на них відповімо.

 

Сервіс

      Придбавши у нас 3д принтер Ви отримаєте не тільки його, а ще й службу підтримки, готову допомогти вам у будь-якій ситуації пов'язаній з його роботою. За потреби ми підкажемо Вам як його зібрати, почати експлуатувати і тд.

      Ми пропонуємо унікальну послугу: 3д принтер на замовлення. Її суть полягає у тому, що вам тепер не потрібно обмежуватись лише готовими версіями 3д принтерів. Ми можемо зібрати для вас комплект 3д принтера, котрий буде повністю відповідати вашим запитам. Просто оберіть у нашому магазині, комплектуючі на які Ви хочете замінити стандартні, і ми їх замінимо. Також ми можемо модифікувати корпус під Ваші запити.

      Наприклад, Ви хочете замість звичайних драйверів крокового мотора A4988 поставити DRV8825, або ж навіть тихі TMC2208. Ми з задоволенням виконаємо ваше побажання. А на рахунок вартості, то ми віднімемо ціну A4988  від вартості 3д принтера і додамо вартість потрібних драйверів. Причому Ви отримаєте новий драйвер (або інші комплектуючі) зі знижкою 10% від вартості, встановленої на сайті. Детальніше про це можете почитати ось тут.

 

Все ще сумніваєтесь чи потрібно купувати українську версію 3д принтера Prusa i3 Steel? Тоді телефонуйте або пишіть нам і ми розвіємо всі ваші сумніви. Ось тут всі наші контактні дані (також Ви можете замовити зворотній дзвінок через сайт).

 

 

Пов'язані товари

Коментарі

Написати коментар