3д принтер на замовлення

Ви знайшли в інтернеті багато різних 3д принтерів, але всі вони не задовільняють Ваших Вимог?

Чи може у Вас є деякі комплектуючі, наприклад, з ЧПУ які можуть підійти і для 3д принтера, але всі виробники продають тільки повні комплекти принтерів?

А може Ви хочете створити свій унікальний 3д принтер? 

         В будь-якому з цих варіантів ми готові Вам допомогти.

         Ми розробили 3д принтер Prusa i3 Steel. Ось тут Ви можете ознайомитись з його комплектацією. Ми можемо замінити/додати/видалити будь-який компонент з даної комплектації. Перегляньте асортимент нашого магазину і гляньте на що Ви хочете замінити той чи інший компонент. Навіть якщо потрібного Вам компоненту у нас немає в наявності, то ми спеціально для Вас можемо його замовити у наших постачальників.  

         Також ми без проблем можемо вилучити будь-який компонент зі стандартної комплектації, тим сами знизивши його вартість. Ось для прикладу, у Вас є блок живлення для LED-лампи, котрий відповідає вимогам 3д принтера - тоді для чого Вам замовляти повний комплект принтера? Під час оформлення замовлення вкажіть менеджеру, що Вам не потрібен блок живлення і ми виключимо його з комплектації (і звичайно ж, віднімемо його вартість).

         Або у Вас є ЧПУ, частина деталей з якого підійдуть для Prusa i3. Вкажіть менеджеру які компоненти у Вас уже є, і ми їх виключимо з вартості. Це дозволить Вам пристойно зекономити на покупці 3д принтера.

         Окрім цього ми можемо за Вашим запитом змінювати розміри корпусу (збільшувати його або зменшувати, чи вносити інші корективи). Для того, щоб замовити і узгодити такі зміни зверніться до менеджера (ось контакти) або замовте зворотній дзвінок. 

 

Хіт продажів